2009. október 30., péntek

Egy kis karácsonyi előzetes

Csak hogy ne felejtsük el, hogy ezerrel közeleg a karácsony..ideje előszedni a régi karácsonyi ezt-azt, kicsit újragondolni, megjavítgatni, és persze még nem késő belevágni új dolgok készítésébe sem. Én az idén (tőlem szokatlanul) hamar nekifogtam az ajándékok illetve díszek készítéséhez, remélem sikerül is mindent megcsinálnom, amit terveztem.
Ezek már néhány éve díszítik a fenyőfánkat karácsonykor, és sok más hasonló dísz mások fáját, merthogy nagyon sokat elajándékoztam belőlük.















És egy kicsi az idei apróságokból. Az ötletet Patchwork Pottery blogján láttam, és rögtön beléjük szerettem, muszály volt készítsek én is egy párat. Íme egy kép a készülő gyönyörűségekről, majd ha kész lesznek ígérem több képet is mutatok majd.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon igéretesek :)De szép anyagkáid vannak... gondolom nagynénitől... Remekül kipofoztad a blogjaidat is :) Sajna én sem vagyok jobb html-ben, nem is nagyon szoktam belemászni.

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszik! Igen az anyagok nagyrésze külföldi, de nem mind. Kár, hogy nem értesz a html-hez, pedig te voltál minden reményem...:)de azért köszi!

    VálaszTörlés
  3. Lassacskán itt az ideje elekezdeni a díszek készitését is...de látom neked könnyen megy :)

    VálaszTörlés
  4. Annyira azért nem megy könnyen, mert ezeket már egy ideje keszítem, aránylag lassú, pepecs munka, de lassan készen lesznek, és nagyon örülök nekik!

    VálaszTörlés