2010. április 8., csütörtök

Húsvét után..

Vége az ünnepnapoknak, kicsit fázósak voltak, de azért jól teltek. Mostmár vissza kell rázódni a hétköznapokba. Az asztalt még sajnáltam leszedni, olyan szép tavaszi hangulatot áraszt, és nagyon jól mutat rajta a Gina-tól kapott asztalközép, illetve a falon lógó tulipános dísz is tőle van.






A tavaszi vásár sajnos nem volt kimondottan sikeres. Az idő sem kedvezett és talán beleszólt a "gazdasági válság" is, persze az sem mellékes, hogy egy aránylag kisvárosban lakunk, ahol amelett, hogy az emberek nemigazán ismerik a kézműves termékeket, nem is igazán értékelik azt. Szóval összesítve mindent, nemigazán keltek a portékak. Talán el kell telnie még néhány évnek ahhoz, hogy az emberek itt is tudják értékelni a kézművességet. Persze nem csüggedek, májusban újabb vásárra készülök, ami ezúttal csak két napos lesz, de reméljük, hogy sikeresebb.

Ha a vásár nem is annyira, de a húsvéti kalácsom azért jól sikerült...

6 megjegyzés:

  1. annyira megértelek, és igazad van, nem értékelik errefele a hasonszőrűek munkáit... nem lehet sem felvenni, sem megenni... de kitartás, mi szeretjük a munkáid...

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Andrea, jól esnek a szavaid! Néha rám fér egy kis bíztatás! :)

    VálaszTörlés
  3. Látom, jó helyre került a motyóm ! Örülök, hogy tudod használni :)) Előbb-utóbb lesz keletje nálatok is a kézműves cuccoknak. Kitartás !

    VálaszTörlés
  4. Igen Gina, nagyon is jó helyre került! Én már régóta akarok varrni magunknak ilyen asztalközépre való motyót, de ha össze is jön, mindig elajándékozom....Húsvétkor azt mondom: majd Karácsonyra, Karácsonykor meg: majd Húsvétra...:)

    VálaszTörlés
  5. Változnak itt is majd a dolgok, meglásd :)A kalácsod tényleg szuper lett! Ne keseredj, majd jövőre fölteszed a tojásokat és nyuszkókat az addigra már meglevő breslo boltodba :)sajnos addig nagy keletje nem lesz a nyusziknak semilyen vásáron, de a nem kimondottan húsvéti cuccokat simán eladhatod a következő vásáron.

    VálaszTörlés
  6. Reméljük, hogy így lesz, Csilla! Bár a mostani vásár előtt is ezt mondtam....na de nem baj, most gyermek-dolgokkal készülök a következőre, ami május végén lesz a családi hétvégén.

    VálaszTörlés