2010. február 15., hétfő

Tavaszváró játék-Ajándékok

Mivel sajnos elég kevesen jelentkeztetek a játékomra, úgy gondoltam, mutatok egy kis ízelítőt a nyereményből, hátha ez meghozza majd a kedveteket, hogy játszatok velem. Bár tudom, ahogyan ünnepek után az ember telítve érzi magát a sok ünnepi fogással, valahogy így lehetünk mi is a játékokkal. Az utóbbi időben, főleg Karácsony körül igen sok játék indult útnak, de mivelhogy én még nem indítottam egyet sem mióta blogoló lettem, ezért úgy gondoltam most rajtam a sor. Így hát nem szegi a kedvem, ha kevesen játszunk sem, ennek ellenére én már nagyon várom a tavaszt, a játék is ennek a jegyében zajlik, és mivel két ajándék is sorsolásra kerül majd (mivel két blogom van), legfeljebb több esélyük lesz a jelentkezőknek :)

Azért én várok mindenkit szeretettel (a határidő március 1) és íme az első nyeremény: egy tavaszi színekbe öltözött patchwork ajtódísz, ami Húsvétkor is szép dísze lehet otthonunknak.







A második ajándékot a gyertyás blogomban nézheted meg.

7 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett a koszorú!
    Ha a szerencse mellém állna, lenne helye ennek a kis gyönyörűségnek:))

    VálaszTörlés
  2. Tényleg szép kis koszorú, ki tudja talán megnyerem... jók az esélyeim :)

    VálaszTörlés
  3. Ne izguljatok lányok, egyenlőre tuti befutók vagytok!! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Anita!A másik blogodban nem tudok megjegyzést hagyni.Örvendek,hogy tetszik a nyaklánc,egy picit hosszabbra kellett volna csináljam...És ha már itt vagyok,én is jelentkezem a játékra.Köszi,Ágnes

    VálaszTörlés
  5. Kukucs be hozzám, vár rád két díj :)

    VálaszTörlés
  6. Ágnes, a nyaklánc tökéletes, nem kellett volna hosszabb, mert akkor már kétszer kellene a nyakam köré tekerni. Így a jó, éppen a tegnap volt rajtam!:) És örülök, hogy játszol velünk!

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés